Jak dlouho bude Evropa shovívavá k násilí?

R.I.P. Paris... Jsem hodně zhnusená.... Když násilná smrt někoho přepadne při zábavě s těmi nejbližšími, tak je to naprosto chladnokrevný způsob, jak zbývající živé vyděsit. Cílem je získání respektu - ale způsobem zastrašování!

Necháme se zastrašit? Dokdy bude Evropa čekat? Hlavami vyděšených lidí se valí spoustu dalších otázek. Přijdou i do našich domovů? Je Praha a naše země také cílem teroristů?
Jako jediný řešení vidím v budoucnu tolik neustupovat, zasáhnout, omezit pohyb všech, kdo nepřijmou Evropu jako domov SE VŠÍM VŠUDY! Omezit příchod všech, kdo nás chtějí ovládnout a přeměnit ke svému obrazu. Nechceme cizí myšlenky ani cizí víru...Máme přece svou historii, své názory, svou svobodu a ta je v Evropě napadena!

Vyvolaný strach o blízké, strach o domovy, strach se jít bavit, panika z každého, kdo je trochu tmavší, strach cestovat nejen do muslimských zemí, ale i do tak krásné země, jako je Francie?? Není tohle forma psychického týrání a vězení? Proč mám být vězněm já a ne teroristé?

Pánové politici - myslím, že jak odpoví nyní Evropa - to bude osudný bod v její historii...
Můj oblíbený rarášek z Notre Dame mi připomíná, jak bylo kdysi zamýšleno chránit místo, kde se nachází... Účelem těchto soch je zabránit průniku temných sil do katedrály. Rarášci (či démoni) po obvodě jsou jakési chrliče zla ven. Podle křesťanské tradice démoni musí uprchnout, spatří-li svůj vlastní obraz. Ukažme teoristům "jejich vlastní obraz" a vyžeňme je z Evropy, dokud oni nazaženou nás a naši svobodu a volnost.

S láskou k Evropě
Pavla Brychtová

Autor: Pavla Brychtová | sobota 14.11.2015 7:10 | karma článku: 35,89 | přečteno: 1327x