Vyhraje Lukáš Pavlásek StarDance 2015?

Přiznejme si na rovinu, že stát se to může. Sázkové kanceláře prodělaly už hodně peněz na sázkách o jeho vypadnutí. Navzdory předpokladům Pavlásek jde stále do dalších kol a blíží se k finále. Proč vyhrává jeho "šlapání zelí"?

Protože jeho popularita je založena právě na tom, že je tak jiný, než ostatní. Je blíže lidem, protože není dokonalý. Jeho nemotornost při tanci, jakoby navazovala na jeho styl zábavy, na divadelní vystoupení, jeho práci, jeho známé role Tydýta v reklamách - vše do sebe zapadá. Díky Lukášovi Pavláskovi se zvedla výrazně sledovanost pořadu Star Dance, který byl v minulých letech spíše ve středu zájmu lidí, kteří mají rádi hudbu a tanec. Jeho fanoušci ho chtějí do dalších kol, zatímco milovníci tance jsou znechuceni jeho postupem.

Kromě znalců tance ale tento pořad sleduje nově i obrovská skupina lidí, majících zájem o zábavu a humor. Jakousi řečnickou a zábavnou ikonou pořadu byl vždy Marek Eben a jeho úžasné poznámky mezi hodnocením jsou příjemným zpestřením dodnes. Nyní je zábavnou vsuvkou i komický způsob, jakým tančí duo Lukáš s Luckou, dále je vtipné díky tomu i hodnocení poroty a pak komikovy odpovědi na tato hodnocení. Pokud mu jeho fanoušci nepošlou hlasy, tak by jim vypadl a přišli by o to vše, kvůli čemu pořad sledují...

Takže přivírám oči nad nedostatky, užívám si nádherného tance Pavláskových konkurentů, ale pobavím se i jeho pohybem, kostýmy a poznámkami. Nechápu ty, kdož na Lukáše Pavláska nadávají - ať už na webech, nebo písemně do ČT. Copak ten člověk někomu ubližuje? Může za to, že ho lidé posílají do dalších kol?

Nehledejme vinu u komika. Byl pozván do pořadu StarDance aneb když hvězdy tančí...a on je pro své fanoušky opravdovou hvězdou...

Autor: Pavla Brychtová | neděle 6.12.2015 8:40 | karma článku: 47,47 | přečteno: 35455x
  • Další články autora

Pavla Brychtová

Praha noční - novoroční

2.1.2015 v 0:46 | Karma: 9,57
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik