Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Premiér může (viz haldy desek materiálů nesených na každou vládu k projednání) číst co podepsuje, ale především má mít kolem sebe aparát, který mu jasně shrne /pokud se jedná o materiál do vlády/ zda s ním rezortní ministři souhlasí, resp. k němu mají výhrady a jaké. Případně, zda půjdou před ním, jakožto premiérem, do sporu. To má teprve event. ovlivnit, sjednotit stanovisko, resp. vrátit k přepracování. Jinak by se z toho zbláznil, kdyby měl všechno číst od a do z.

0 0
možnosti

Co jste si lidičky zvolili, to máte! Máme přesně takovou vládu, jakou si zasloužíme!

0 1
možnosti

No ale Nečas je ODS a pokud vím, ti volby nevyhráli... Ale ona je to všechno stejná banda, takže si člověk nevybere :-)

0 0
možnosti

Tak jsem měla pravdu, pani ministryně už také otočila. Vážení čtenáři, tak to sní neměli pánové moc práce, že? Nečas to musel vědět! To jinak není možný. Podvod jako hrom!

Cituji článek z tisku: Nová ministryně práce a sociálních věcí Ludmila Müllerová (TOP 09) v pondělí odpoledne otočila o sto osmdesát stupňů: Sociální karta musí být povinná, prohlásila v Radiožurnálu. Kdo by si podle ní kartu na úřadě nevyzvedl, dávky mu budou zastaveny.

3 0
možnosti

Jak takový člověk může chtít zodpovědnost od průměrného člověka, když ani sám na takové pozici nekontroluje co podepisuje?

Prohlášení podobného charakteru (podepíšu co mi strčí pod nos) je politická sebevražda a měl by odstoupit.

12 0
možnosti

To není zdaleka první případ.

Pamatujete na JUDr. Richardz Salzmanna, ředitele Komerční banky, který byl podepsán pod podvody s nadhodnocenými zástavami úvěrů a také tvrdil, že o ničem nevěděl.

Rv

2 0
možnosti

Za tohle prohlaseni bych no vyhodila hned, on podepisuje neco duleziteho a vubec si to neprecte?! Nezodpovedny a pryc od valu!!!!!!Rv

9 0
možnosti

Von ten Nečas asi chtěl být podveden. Protože nevidím žádnou jeho reakci - sejmutí ministrů ani náměstků se nekonalo. Ve slušných zemích se po provalení podobné malé domů dobrovolně odstupuje - to však u nás nehrozí. Teď lze jenom očekávat zvyšování poplatků za obsluhu S-karet. Není nad jistý a bezpečný zisk, český volič zkousne vše, mnou si ruce i ve Vídni.

13 0
možnosti

Zdravím, před pár dny jsem zaslechla v diskuzi pořadu "Události, komentáře", že pokud si lidé kartu nevyzvednou, nehrozí jim ze zákona žádná sankce ani pozastavení či zastavení dávek. Takže prozatím bych tudy viděla cestu životem bez sKarty.

2 3
možnosti

Ještě dodávám, že k tomu, jak se dospělo k podpisu smluv, té jejich "dobrovolnosti" a k práci státních orgánů je skoro už škoda slov. Původní myšlenka úspory dobrá, ale realizace jako většinou na houby Rv

0 2
možnosti

Moc děkuji, jsem začátečník, ale píše se mi to tak nějak samo od sebe, když je člověk rozhořčen :-)

3 0
možnosti

pokud se tato vláda tunelářů a korupčníků věnuje svým osobním zájmům a hlavně udržením u korýtek, nezbývá jim čas ani nálada na alespoň uspokojivé vládnutí

7 2
možnosti

I11v97o 42H17u81b23á10l94e35k

17. 11. 2012 12:30

tento případ jenom dále dokumentuje to, jak bezkoncepčně a chaoticky tato vláda pracuje. přiznání něčase je sice hezká věc, být ale v jeho kůži tak se zahrabu pod zem, protože to celé jednoznačně svědčí o jednom - jakým způsobem funguje stát - prostě nefunguje. premiér země tuto zem spravuje tak, že po půl roce se cítí podveden...promiňte, už nemám ani slzy, abych se vyplakal

18 1
možnosti
Foto

Já bych tomu rozuměl tak, že na jednání vlády padla slova o tom, že sKarta bude dobrovolná, ale pak někomu došlo, že by se minula účinkem a změnil To. Vládu už o tom ale neinformoval a to buď úmyslně nebo z nedbalosti. Sázím na úmysl a proto se premiér cítí podveden. Ostatně, ten kdo je nebo byl ženatý, tento styl jednání zná obvykle velmi dobře.

2 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS