Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Pro pana Hermánka - nechci zostudit pana Klause! Chci ocenit humor národa, který je zklamán chováním prezidenta. Je to švejkovství v nás, co nám pomáhá překlenout i nepochopitelné chování - s důsledkem na všechny občany.

Co si kdo dělá v soukromí, je mi jedno, milenky Havla i Klause jsou mi ukradené, ale není mi jedno, že pozůstalí z dopravních nehod musí žít s tím, že vrazi z autonehod jsou osvobozeni, že spořivé rodiny nebudou odškodněny díky amnestii na podvodníky H-System a kampeliček.

A není mi jedno, že miliardové škody státu se nikdy nevrátí zpět díky osvobozeným tunelářským kauzám. A to by nemělo být jedno nikomu, ani tomu, kdo s myšlenkami pana Klause doposud souhlasil. Kolem 24 tisíc propuštěných mají právo od pracáku dostat podporu, za první pololetí 2013 to bude údajně kolem 11 miliard! Zaplatíme to ze svojich daní totiž všichni!

6 0
možnosti
Foto

Ale fuj, nazývat viníky z autonehod vrahy, je přece jen trochu silná káva,ne? U mě je vrah ten, kdo někoho napadne s úmyslem ho zabít Rv Že třeba srazíte chodce, se klidně zítra může stát i Vám, a jistě byste se nezazývala vrahem :-/

2 1
možnosti
Foto

Milá Pavlo, Vy jste stejná jako já. Pokud sedneme ke klávesnici, každý už předem ví, jak článek vyzní. Přesně naopak. Tedy mezi námi dvěma.

Já si ale myslím. že my Klausovci se k Vašemu idolu Havlovi chováme přece jen slušněji než Vy Havlovci ke Klausovi. Neuchylujeme se k podpásovkám. 

Myslíte, by dalo velkou práci sehnat někde fotografii již nemocné a pohublé Olgy a Vašíka trdlujícího s Dášou? Určitě ne, ale to prostě není můj sty ani styl lidí mé krevní skupiny. Levičáci si totiž vždy vypomáhají ostouzením politických protivníků.

4 8
možnosti
PB

No já sem taky nedávám fotografii Petry Bednářové - Klausovy milenky a již třetí letušky!! - a zaplať pánbůh paní Livia je zdravá, a na svého manžela má zrčitě svůj názor...

Článek je o tom, že český národ neztrácí humor i při tak velkém průšvihu. Jeslti ho udělal Kalousek, Nečas nebo Klaus, mě je JEDNO - píši o tom, co se děje.

3 0
možnosti
LV

Animozita, averze, klaustrofobie se tady teď nosí jako za Husáka digitálky ... Klaus udělal počin, o kterém se už mluví v celé Evropě i mimo ní. Havel se nacházel v jiném časoprostoru, ale podstata zůstává. Sledoval tím také svůj politický cíl. Chtěl světu namluvit, že tady byly plné věznice  "politických" vězňů, které osvobodil ... Jsou oba stejní a pošahaní. Je jenom jeden  "Kritik" ... A ten je tam nahoře. Havlovi požehnal. A Klaus bude za pár let starý člověk ... a všechny jeho peníze, doktoráty a řády, mu budou na prdlačku. "Nejvyšší kritik" mu naměří po zásluze, tam se dočká spravedlnosti stejnou měrou, jakou naměřil svým občanům. Paní autorce vytýkám, že poměřila nepoměřitelné: Postavila vedle sebe na jednu roveň jména - V. Havla ... a  T. G. Masaryka. Tuto absurdnost si mohla odpustit.

1 4
možnosti
PB

Děkuji za názor - jen panu diskutérovi Ladislavovi vytýkám, že nečetl zřejmě pořádně - já vedle sebe nepostavila Havla a Masaryka! Ve článku je jasně napsáno, že to je sdělení poradce prezidenta. A ta věta je dokonce v uvozovkách. Od pana poradce (konkrétně to řekl pan Karel Muzikář) to absurdnost navíc určirě není, jsou to dva prezidenti, které pan Klaus údajně chtěl svou amnestií následovat a byli mu vzorem. Pan Muzikář jako elitní právník jistě napomáhal této myšlence. Jen pánové zvorali rozsah amnestie a omezení trestů. Takovej počet se nepovedl nikomu nikdy (k dnešku od 1.1.2013 již právnící napočítali kolem 24 tisíc trestů a to není konec).

0 0
možnosti
Foto

Provokace to styl jeho je - je to možné, Boha jeho? Jak vidíte, tak je.

Klaustrofobie? Můj ty Bože jak krásně se to rýmuje se slůvkem lobotomie! Tak falešně a jednoduše však rýmovat odmítáme, cos jiného teď na srdci máme.  

Catilíno, tak se dneska ptáme, jak ještě dlouho budeš provokatérskou hračkou pouhou?  Mlčí Catilína  - nemá o tom pojem, co je vina a co trest. Ale že si s námi pohrál ten pán v poslední době, a to fest. Dělá to z přesvědčení? Tuší co je to  duch zákona? Vzpomenout se zde snad tuší, že to asi netuší.

Vzpomeňme nyní Nerona, toho co Řím zapálil, jen aby svoje "záliby" pracně leč marně skrývané, jen aby je ukojil.

Jsem tak šťasten, že jsem kdysi seděl TAKLE BLÍZKO naproti němu! Mlčel jako ryba a nebyla to tenkrát od něj ani trochu chyba. Za tři měsíce pak konečně promluvil - ve Špalíčku na tom památném sněmu.

Je to zhruba takto, MON AMI: "Rozum korumpuje srdce" - Albert Camus P.S. Paní Pavlo, vy tedy jedete!R^

2 0
možnosti
PB

Ale Vy také, pane Milane :-) R^

1 0
možnosti
PK

Na Klause nebudou dějiny vzpomínat v dobrém. Ani jako na ekonoma. Poláci byli v r.1989 za námi ekonomicky hodně vzadu a i když třeba nevyužili vynálezu kuponové privatizace a privatizace šla pomaleji, tak se nám spíše přibližují než od nás vzdalují. Mají sice ještě dost státních podniků, ale nedá se říci, že by tyto padaly k zemi. Rovněž ve vztahu k Evropě, i když tady má stále hodně nadšenců, nevytvořil svým negativismem nic pozitivního. Přitom v situaci, kdy nám už toho mnoho přímo nebo fakticky nepatří, volat po návratu k nějakému ESVO je hloupost.

4 2
možnosti
Foto

My jsme byli v nějakém ESVO? Ale, šťastni jsou ti, co tam jsou. Je tam Norsko, že?

0 1
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik