Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

R^...Správně, podobná témata by neměla zapadnout.:-) Teď k věci aktuálně, ekonomický míša, Jan Mládek se dnes pod tlakem konečně snažil omluvit. Jenže se předtím proklatě odhalil, kdy z huby mu vylítlo něco, co neměl vůbec kdy vypustit. A kauzu, "já na bráchu, brácha na mě", tu mu taky nikdo asi už neodpáře.

Takže, případ medvěda Mládka je vcelku jasný, tak, jako u mnoha dalších filutů, hlavně pak převlékačů z rudých kádrových rezerv, nasazovaných a infiltrovaných v několika vlnách do různých polit.stran, zde konkrétně do strany ČSSD. Stačí se podívat na minulost:-/ - studia na VŠE (končil v 83), dále už známá klasika a jede to jako po másle - před listopadem 1989 byl členem KSČ (1987–1989)., 1985–90 studoval v komunistickém!!Prognostickém ústavu ČSAV, kde v dubnu 1990 získal "posametový" titul Kandidát věd !!

Jaká náhoda, kolegové a kamarádi z prognosťáku a další dobře navázané styky a kariéra šéf-manažera, poradce, člena mnoha správních rad, náměstka ministra, budoucího politika a dokonce ministra, se rozjíždí naplno - za Paroubka už ministrem.Rv (více na wikipedii)

http://cs.wikipedia.org/wiki/Jan_Ml%C3%A1dek

3 0
možnosti
PB

Díky pane Jane - za doplnění článku R^

Prognosťák koukám plodil perly: Klause, Zemana i Mládka ;-D

0 0
možnosti
PB

Děkuji za příspěvky - i ty, co jsou trošku mimo. Ale každý má právo na svůj názor, s některýmy rozhodně nelze souhlasit.

Pan Sobotka se dnes již veřejněomluvil za výrok, že živnostníci jsou paraziti, takže i pánům z ČSSD došlo, že to je neúcta k těm, kteří jsou poctiví - a takových živnostníků je většina. Ne každej zaměstnává načerno cizince, ne každej krátí daně. Ale i takový se jistě najdou, například příbuzný paní Jahodové, která nám sem o něm napsala.

Děkuji.

3 1
možnosti
EJ

Vážená paní, málo se díváte kolem sebe. Ty obrovské daňové úniky, které dělají zaměstnavatelé, neberete v úvahu. Vyplácení dvojí mzdy, pravé, obálkové. Nepřistoupíš, přijde jiný. Okrádání nás na zdravotním pojištění, krácení zaměstnance na starobním důchodu( placením menšího soc. pojištění.), odepisování kde čeho. Mám příbuzné, kteří tak dělají, mám příbuzné, kteří tunelují stát. Nedivím se,že zaměstnavatelé křičí. Ono se jim ukrojí z jejich koláče. Mám příbuzného, bývalého  OSVČ, který pláče ve starobním důchodu nad jeho výší. Nedal si říct, platil nejnižší dávky, nyní si musí chodit přivydělávat. Nadává na režim. Zapomínal na zadní kolečka a užíval si peněz. Procestoval, projedl v lepších restauracích, kupoval drahá auta, nyní už staré ojetiny.RvRv

8 7
možnosti
Foto

A jak to, že se váš příbuzný choval sám k sobě nezodpovědně, načež teď nadává na stát, souvisí s tématem, paní Jahodová? Mimochodem, zvyšování ceny práce, ať už zaměstnanců s dopadem na zaměstnavatele, či OSVČ nepovede zase k ničemu jinému, než rozvoji šedé ekonomiky, to je prostě železná logika.

10 7
možnosti
PK

Milá paní Pavlo, je mi divné, že by Medvěd Mládek dělal v poslední době poradce premiéra. To bylo někdy kolem r.2004 za temné doby oranžových vlád. Pokud problematicky protlačil nějakou dotaci typu - já na bráchu, podejte trestní oznámení.  Docela bych to ocenil. Ale  jinak od inteligentní ženy bych očekával naprosto jiný přístup než laciný řev - to oni - oranžoví a možná i rudí (teď nemyslím moji milovanou Spartu). Nebude mít kdo prodávat mléko, maso atd. Jaké máte návrhy - propustíte polovinu státních pijavic? Snížíte důchody o 15% nebo je zdaníte? Zrušíte dávky pro nepřizpůsobivé? Jak chcete dostat stát do plusového hospodaření? Přebyteční vyrazí jako v minulých stoletích za velkou louži kdy Chicago bylo druhým největším českým městem? To bych pak řekl - paní Pavla na Hrad. Mimochodem, když jste byla v tom Londýně a manžel fakt pěkně fotil - víte, že v Thatcherově platí bohatí v nejvyšší sazbě 50% daň?

7 3
možnosti
AN

pane kuchto,nelze,než souhlasit.když stát nic nevybere,tak zákonitě na nic nemá.možná není od věci si povšimnout,že kalousci odbourávají jednu letitou výhodu za druhou. proč? no protože už není co prodat,tudíž není z čeho dotovat. takže: mládek to blbě prezentoval,čímž nahrál na smeč pravici,ale vydělat a daně neplatit nelze.to si paní pavlo a příznivci, uvědomte.

5 1
možnosti
Foto

Pan Mládek má mezi zasvěcenými přezdívku "Velmi hluboká kapsa". V době jeho ministrování to byl zcela běžný postup přijetí ke slyšení. Není co dodat.

10 3
možnosti
PB

Tak o jeho úplatcích jsem ani nechtěla psát, nerada uvádím do článku něco, co nebylo doloženo žalobou či vyjasněním skutku :-)

Ale jestli tenhle pán by měl být ministrem financí, tak by brzy naštval i ty, co ho volili ;-D

1 1
možnosti
Foto

Pan Mládek možná může za to, že jeho bratr dostal 7 milionů, ale nemůže za to, že pravice prostřednictvím bonusů na sociální a zdravotni pojištění a rovné daně vykradla tak státní rozpočet, že se státní dluh za Kalouska zvýšil o polovinu. A kde tedy vzít a nekrást.

A můžete obecenstvu laskavě sdělit, co tedy s tím státním dluhem, o němž  nám pan Kalousek sděloval, že ho sníží na nulu.A ještě prosadil finanční církevní restituce v naprosto nadoblačné výši.  

   A jak to dělají živnostníci v jiných státech, kde tedy ten rozdíl mezi ˇjejích dańovým břemenem a daňovým břemenem zaměstnanců není zdaleka tak markantní? To zarazilo svého času i bloggera Georga Novotného, který tvrdil, že v USA ten rozdíl děla - z českého pohledu neuvěřitelných - deset procent.

12 12
možnosti
PB

No Kalousek je taky vydřiduch, to je přece známý :-)

Díky za doplňující info k článku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik