Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M63i67l97a94n 45R13a25d33e72k

18. 3. 2013 20:53

taky je prohibice drog proto to nikdo nebere, ze? ;-D Prostituce je ilegalni a nikdo to neprovozuje, klienti nejsou, Prohibice techto veci je proti lidske nature proto nikdy nebude fungovat

2 0
možnosti
PB

Přesně. Alkohol je u nás legální - a přesto se pančuje a dělá načerno. Drogy jsou nelegální - a cvoků, co je bere, je stejnej počet, jako těžkejch pijanů.

Některý lidi jsou nenapravitelný..ale je to jejich život.

0 2
možnosti
DR

Domáca pálenka nebude nikdy bezpečná? A v čom bude nebezpečná? 

Možno trochu viac smrdí , ale na smrad sa neumiera. A obsahuje také malé množstvo etanolu , že po vypití 1-2 litroch , možno áno.  Ludia radi zjednodušujú . Pančovaný alkohol - ale čím , koľko a hlavne kto? Na to už nie je otázka.

4 1
možnosti
Foto

Přesně tak. 1-2 panáky nikoho nezabily. Když se někdo ale ožere, s prominutím, jako [100 bodů], pak není divu, že po požití takového kvanta má holt drastické zdravotní a život ohrožující problémy.

2 0
možnosti
JD

to máte napříč zeměkoulí. Křesťané toho nesmí a přesto to nedodržují

4 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik