Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Já bych s Vámi s takovou chutí nesouhlasil, ale co můžu dělat, když máte pravdu;-D Nechcete raději napsat něco o Zemanovi, prý si pozval na hrad předsedkyni horní komory ruského parlamentu. To je přece báječná látka pro Vás;-D

4 0
možnosti
PB

Děkuji za další pochvalu :-)

Na Zemana Vám napíšu něco, až provede zas opičárnu v rozporu s tím, co sám hlásá... Slibuju ;-D

Že se schází s ruskou soudružkou, to chápu - rusky umí prý skvěle :-)

1 3
možnosti
PB

Pro pana Jirouska:

jak můžete psát, že nadávání na socany je módní 8-o

Nenapadlo Vás náhodou, že pokud by vyhráli volby, tak je to průšvih pro všechny a ne jenom pro ty, kdož je volili Rv To je jako módní ?

Takže moc prosím, než něco napíšete, dejte pryč osobní zášť a snažte se pochopit, proč lidé, kteří trošku ekonomicky přemýšlí, nestojí o socanské další navyšování. Jak zvednou daně bankám, podnikatelům i energetickým a telefonním firmám, jak bylo uvedeno na sjezdu - tak se rázem všechny služby a poplatky zdraží samozřejmě i koncovému odběrateli - občanům!

Takže rozhodně nejde o módní záležitost, ale že si ze sebe nechceme nechat dělat blbce Rv

Děkuji za pochopení...

3 4
možnosti
JM

Uvědomujete si, že to, co píšete je v podstatě oficiální politika EU?

4 0
možnosti
MJ

Znovu, už jsem to psal jinde. Nadávání na socany je módní, chápu, oni to říkají, že je potřeba daně zvýšit. No, Kalousek to dělá fikaněji. Do hádek o 1% DPH zabalil: progresivní zdanění příjmů se dvěma pásmy - 20,1% z hrubé mzdy do 103.536 Kč a 27,1% z hrubé mzdy, přesahující částku 103.536Kč, zrušení stropů na zdravotní pojištění. Pro rok 2014 platí legislativa, kterou každému zaměstnanci sebere pan Kalousek 1,5% z hrubé mzdy zvýšením sazby na zdravotní pojištění - pro průměrnou mzdu, stanovenou pro rok 2013 ve výši 25.884 Kč to pro zaměstnance s touto mzdou znamená dalších -388 Kč v čistém.  Fakt nevím, co je horší. Když někdo říká ano, je potřeba zvýšit daně a uděláme to a ten druhý, co teď vládne tvrdí neustále, že daně zvyšovat nebudou a zvyšuje je jako šílený. Pan Kalousek už pohřbil 90% Topolánkova batohu - "rovnou" daň a stropy na zdravotní. Příští rok zruší zbytek zvýšením výběru zdravotního o 1,5% a jediné, co z toho batohu zůstane jsou nenáviděné poplatky, jakožto trest pro "sprosté podezřelé" - z terminologie Nečase,  ze zneužívání lékařské péče.

6 7
možnosti

Nadávání na socany je módní ? Není naopak módní nadávat na současnou vládní koalici  ? Někal jste to poplet´, ne ? :-)

8 6
možnosti
KB

Jak se u nás lže:

6. 1. 2013

Praha - Ministru financí Miroslavu Kalouskovi se nelíbí nízké daně z příjmu živnostníků a drobných podnikatelů. Podle čerstvých výsledků státního rozpočtu za rok 2012 totiž živnostníci vloni odvedli státu o 80 miliard méně než zaměstnanci. Ministr to považuje za nespravedlivé a rád by odvody srovnal.

Když Mládek tvrdí vlastně to samé, co Kalousek nebo i Švejnar, je za špatného? Jsem zvědavý na tu žalobu.

7 3
možnosti
Foto

Není to žaloba, ale trestní oznámení. Žaloba by byla třeba o paternitu (otcovství dítěte).

1 6
možnosti
Foto

A promiňte Pavlo, že se tak vtírám (jako Pitralon), ale pan Mládek nečelí žalobě, ale trestnímu oznámení, které by se mohlo (ale já o tom pochybuji) transformovat v jeho obžalobu.

To je takový "nepatrný" rozdíl mezi civilním a trestním právem.

4 4
možnosti
PB

To už jsme spolu řešili, myslím, že?

U něj se jedná o podněcování k nenávisti vůči skupině osob, to bude na tuty trestní právo.

1 3
možnosti
Foto

Nezlobte se Pavlo, ale máte v tom trochu zmatek. Soudruh Mládek neřekl, že živnostníci parazitují na svých zaměstnancích, to by byl klasický Marxismus. On řekl, že parazitují na zaměstnancích obecně nebo ještě lépe na některých zaměstnavatelích. A to na těch, kteří nevyužívají Švarc systém, o kterém bych mohl mnohé vyprávět.

A ona v tom bude troška pravdy, ne, že ne. Co se týče sociálního pojištění, tak tam je to jasné. Tam se každé OSVČ vrátí jako bumerang to, jak nízké odvody měl(a). Ale u zdravotního pojištění, tam bude ten nepoměr značný a přitom všichni máme nárok na STEJNOU zdravotní péči, i když každý si platí jinak.

Jinými slovy, zdravotní pojištění není žádné pojištění, ale daň. Daň, která "zglajchšaltuje" všechny příspěvky "na jednu rovinu" zcela bez ohledu na to, co kdo platil.

6 2
možnosti
PB

Tak proč se tedy omlouvá za to, že nazval živnostníky parazity? ;-D

2 6
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik