Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Dobré to bylo, karmaR^

3 0
možnosti
PB

Díky - ale soudruzi mínusáři už mají nástup a prolítávají všechny diskuze ;-D

Kéž by uměli i číst a psát - nemuseli by jen mínusovat.

1 0
možnosti
JJ

:-)...Paní Pavlo, dnes to musíme ustát i přes minusy, takže karma, jako hrom !R^

7 5
možnosti
PB

Děkuji :-) Mínusy, které nejsou nijak okomentované, stejně nemají vypovídající hodnotu, za co vlastně jsou. Při každém článku se najde někdo, komu se to nelíbí. Ale ohýbat se před nimi nejde, to by si blogerů nevážili těch 98 % ostatních čtenářů.

A o tom to je ;-D

1 0
možnosti
OV

Je zajímavé podívat se po diskuzích k tomuto tématu na jiných serverech...přijde mi naprosto skandální, že komunisti vykřikují pojmy jako "demokracie" nebo "svoboda"...jak si vůbec můžou dovolit ohánět se těmito pojmy????náš malý národ má bohužel strašně krátkou paměť...Rv

8 7
možnosti
OV

klidně mě umínusujte, soudruzi...

5 6
možnosti
HM

souhlasím a dávám karmuR^ nezbývá než oprášit lustrační zákon ,tihle lidi by se v politice neměli objevovat..

7 8
možnosti
Foto

Nevím, jestli funkce "vězeňský dozorce" či dokonce "vychovatel" je uvedena v lustračním zákoně, ale pochybuji o tom.

7 5
možnosti
Foto

Na těch všech svědcích je zajímavé, ne-li podezřelé, že si všichni vzpomněli, že byli týraní, až když se soudruh Vondruška stal poslancem.

Jestli mi dokážete opak, tak budu jenom rád.

Tam prý existuje v pisemné podobně vzpomínka Wonky, že byl týrán. Ale pan Wonka neuvedl jméno.

8 6
možnosti
Foto

Právě jsem napsal o trochu níže totéž.

6 5
možnosti
Foto

Milá Pavlo, určitě nejsem rudý, celou svou "volební kariéru" jsem volil ODS. Přesto mám k Vašemu článku dvě poznámky:

1. Vy říkáte: "Josef Vondruška, který přišel o poslanecký mandát a byla mu odebrána i poslanecká imunita", ale jak dobře víme, tak odebrání poslaneckého mandátu je zhola nemožné. Nevím, zda o poslanecký mandát přišel a jak, ale nebylo by korektnější napsat: "vzdal se poslaneckého mandátu"? Aha, Vy to dál píšete, ale ten úvod mi stejně připadá nekorektní.

2. Vy někde v tom článku píšete, že Vondruška byl na disidenty přísnější. Nabízím vysvětlení, za které budu ukřižován, ale stejně to povím. Není to náhodou tak, že disidentská činnost, za kterou byli někteří zavřeni, byly obyčejná "příživa" neboli neschopnost dotyčného prokázat legální zdroj příjmů? Jistě, každý řekne, byl zavřený za příživu, ale proto, že byl disidentem?

Já myslím, že ne. Můj bratranec si jako disident užil svoje. Strávil asi dva měsíce ve vazbě, byl často zadržován a neustále sledován. Sám jsem jedno takové sledování a moji následnou perlustraci zažil.

Ale NIKDY mu NIKDO nepřišil příživu. A to prostě proto, že poctivě makal. Jako inženýr dělal provozního zámečníka. A v tom může být jádro pudla, protože ten, kdo nebyl ochoten a schopen makat "v civilu", nemakal ani v kriminále. A co jsem se dočetl, když před pár lety probíhal ten soud? Že Vondruška trestal přísně neplnění pracovních norem.

A ihned se můžeme přenést k panu Vaňkovi do pivovaru Trutnov. Tam, i když to nebylo vězení, to probíhalo podobně.

7 5
možnosti
PB

Násilí na vrahovi tolik neodsuzuji, jako násilí na politickém vězni. Je to projev mindráku, nesnášení jiného názoru, navíc fyzický trest za cosi, na co u slušného dozorce stačila domluva...

Takže dneska respektuji Váš názor, ale bohužel nemůžu souhlasit..

5 7
možnosti
DK

Tentokrát s vámi, paní Brychtova souhlasím. :-)

S každým slovem, každým písmenem textu. Je to skandální. Jenže mnozí voliči jsou nepoučitelní...

6 9
možnosti
PB

Děkuji - jsem ráda za slušné čtenáře - protože za chvíli nám to tady budou prolítávat soudruzi a mínusovat ;-D

Ale rozhodně je lepší pár mínusů od několika rudých, než se před nima ohýbat. Radši napsat pravdu, abych se musela stydět před těma stovkama slušných, co zde také čtou :-)

6 7
možnosti
IH

Kdyby se KSČ opravdu odstřihla od minulosti, takové lidi by okamžitě vypakovala ven. Ale dobře tak, škodí sama sobě.

7 7
možnosti
MD

NIkdo se nemuze odstrihnou od sve minulosti. Kraci vedle nej, kraci v nem samem, kraci dal. A bude tak, dokud budou mit lide alespon kousek sloni pameti.

3 5
možnosti
TM

Pamatuji si, když  na konci sedmdesátých let v jedné hospodě v Mikulášovicích    pětadvacetiletý kchlapík vyprávěl, jak slouží jako bachař  v Minkvoicích  a  také o tom, že jej nejvíc baví práce na gumárně...  po té vysvětlil, že je to místnost, kde  gumovými obušky mlátí do vězňů.  Hmm, nebyl to Vondruška, byl to jeho vrstevník...

7 9
možnosti
PB

Vidíte, pane Malý - ale dle soudu k tomu nedocházelo, protože nikdo nezapsal, že pak někteří vězni museli být ošetřeni ! Je to svinstvo kryté dalším svinstvem..

4 9
možnosti
DK

D77a57v80i95d 98K37r26á98l

22. 3. 2013 7:29

mezi stavy souzený a pravomocně odsouzený je nebetyčný rozdíl.

7 3
možnosti
AT

Může to být vůči někomu nefér, ale jsou posty, které by neměl zastávat ani podezřelý. Když k tomu připočteme neoddiskutovatelnou kariéru soudruha, vychází mi z toho 2 možnosti: 1.komunisti testují, co ještě národ snese 2.komunisti nikoho lepšího nemají

9 9
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik