Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

:-)Kalousek, i když běžně kolem sebe mlží, nemá rád dusno. Je z něj pak dýchavičný a nenachází pravdivých slov, ani ke starším TOP kauzám.

Nejenom S-karty, ale přímo o podvody a hazard šlo, viz kauza Šnábl.

.

http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-cesku/clanek.phtml?id=772063

1 0
možnosti
JH

J66a69n 98H75l45e20d98í48k

9. 5. 2013 15:00

kazdy ministr financi, ktery bude dobry==  bude nenáviden, viz komunistou Soupalem zastreleny Alois Rasin,  stejne tak hloupe napadeny Kalousek a do nebes vynaseny Zeman,, S karty mely byt zavedeny uz pred 15 lety a mely byt povinne,´´ tim uz 15 let mohl byt ve vyplaceni 12 druhu social davek poradek a ne samoobsluha s penezi od chudych danovych otroku, kteri nadavaji a v realu nevi na co. ==  V Cesku staci hlasite nadavat a placat sliby a vzdy se najde par procent pologramotu, kteri vam z pleziru vhodi volebni listek do urny

1 4
možnosti
PB

S-karty by mely být dle Vás povinné - ale vysvětlete to prosím těm tisícům vozíčkářů, kteří by neměli dávky donesené domů pošťačkou, ale museli by vyjíždět do bankomatů. Nebo mnoho lidí o někoho pečuje, a nemůže jej bohužel nechat bez dozoru a běhat někam do bankomatu. Vím, že hotovost u postižených je prostě nutností - takto si v Praze postižení lidé mohou objednat přes internet nákup - třeba iTesco, zapaltit jej v hotovosti a nemusí v zimě vůbec vyjíždět. Stejně tak maminky s kočárky. Myslíte, že je sranda brodit se sněhem a náledím na vozíku, nebo s kočárkem??? S kočárkem mám zkušenosti a je to fitko! Nebo lidé daleko od měst, musí platit dopravu k bankomatu? Vžijte se prosím citlivěji i do situace lidí, kterým je tato karta vnucována, ano?

Přesto děkuji za zájem. Například u některých skupin osob, které dávky zneužívají, to lze jistě řešit kartou, ale s těmi si sociálka již poradí po omezeních dávek.

2 0
možnosti
ZB

Bylo by pěkné, kdyby se našel alespoň jeden politik, který opravdu něco dělá pro Česko a jeho občany. My máme politiky, kteří nic jiného než sněmovnu neznají, nevědí jak by se uživili bez nalepení na státní kasu. Takže čekat od nich aktivní práci a rovné jednání  je opravdu nemožné.

0 0
možnosti
PB

To bude tím, že slušný člověk mezi tu zvěř politickou asi nikdy nepůjde...Ale to vlastně urážím zvířátka..

0 0
možnosti
PK

Asi žádný kvalitní ministr financí nemůže být sympaťák a těšit se široké oblibě. Přesto bych se rád dožil takového, o kterém i jeho protivníci nebo prostý lid řeknou - je to machr, má to nesmírně těžké, je to člověk na svém místě. Proti minulosti to má o mnoho těžší z důvodu propojenosti ekonomik, daňových rájů apod. I když pan Kalousek je obratný manipulátor, umí včas uhnout (nemyslím jako Fischer, ale v jeho případě třeba u stravenek, živnostníků - v podstatě tvrdil to samé co medvěd Mládek), tak lidsky mě nebere. Pamatuji si na jeho politické žebrání a žehrání, když lidovci zvolili za šéfa Cyrilka.

Ale ruku na srdce - koho jiného za správce pokladny? Nejsou lidi.

6 4
možnosti
MD

Ba, nejsou lidi. Nakoupili jsme spoustu darebaku, ale na lidi jsme zapomneli.

2 1
možnosti
JH

J33a73n 17H67o52r78a

9. 5. 2013 10:18

Možná by jste mohla být konkrétnější s těmi S-kartami a pouze nepapouškovat nicneříkající fráze. Máte s nimi nějakou zkušenost nebo problém, v čem jsou tak špatné? Péťa Nečasů bojuje o existenci ODS, tak se neštítí nesmyslně a neinformovaně kopat kolem sebe jen aby uhrál nějaký bodík, přestože tento projekt jeho vláda podporovala. Teď se to nehodí a je ti silně medializované, tak si přihřejme polívčičku.

3 3
možnosti
AP

Otázka není, v čem jsou špatné, ale v čem jsou dobré. Platební kartu a účet už má spousta z příjemců a ti, kteří nemají, ať si založí účet, kde chtějí (rozuměj, v bance, kterou si vyberou - elektronická výplata je OK). Na prokazování totožnosti už máme občanky. A pokud z ní půjde udělat převod (tedy, z toho účtu u ČS), a ten půjde udělat vždy, tak nic nebrání převést si peníze jinam, tam je vybrat a prochlastat. Tak k čemu je?

1 0
možnosti
MD

No nevim, uz jste videla loutkovodice, ktery by jen tak pominul, ze mu jeho mali divaci vypiskaji jeho loutku.

4 1
možnosti
PB

Viděla - právě - a tentokrát to bylo u pana Kalouska očividné. Zemana nemá rádo hodně lidí, ale vykládat, že z jeho projevu odešel, aby neplýtval penězi daňových poplatníků, to je prostě fraška. A to mi vadí...

1 0
možnosti
JM

Kalousek šel být užitečný určitě do kantýny. Mají tam levné pití.

No nekupte to, když je to tak výhodné!

6 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS