Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Jak vidno, v polovině týdne to pan prezident Zeman vyřešil sám :-)

Nechce být automatem na podpisy a v budoucnu nechce jmenovat profesory, navíc všechny navržené nyní schválil.

Tím potvrdil mínění a slova Václava Klause, že profesory vždy podepsal, jen se nad některými podivil, ale respektoval akademické rozhodnutí.

No bezva - a je to vyřešeno R^ koneckonců, pokud bude i v budoucnu volba prezidenta "z lidu" - tak se může stát, že to bude někdo, kdo ani kandidáty nebude znát, coby odborníky či pedagogy. Takže je dobře, že si o tom bude rozhodovat do budoucna ministerstvo školství. Tomu říkám posun.

A ať chceme, nebo ne, kauza "Putna" k tomu přispěla :-)[>-]

0 0
možnosti
JH
Foto

K49a46r52e40l 13R16a53d81a

20. 5. 2013 21:36

Pan Putna je mi putna. Stejně tuhle válku vidím jako zástupný problém. V přímé volbě prezidenta neprošel náš favorit, tak budeme do omrzení zpochybňovat každé rozhodnutí vítěze. Je to dětinské a je to hloupé. Zeman nebyl ani můj favorit, ale talo se. Tahle země má vážnější problémy než ukřivděné pištění zhrzené ,,intelektuální šlechty".

2 1
možnosti
PB

Tak na to Vám mohu jen říci, že je dávno po volbách - takže jde o trochu více samozřejmě :-) Když už někdo vyhrál, tak jakoukoli ostudu udělá, je průšvih všech, nezávisle na tom, kdo ho volil. Zpochybňovat každé jeho rozhodnutí je nesmysl...ale zase ho nelze chválit i za něco, co je dost mimo sociální cítění a politický nadhled :-)

1 2
možnosti
PB

Děkuji všem za příspěvky do diskuze, která v podstatě ukazuje spíše postoj k homosexualitě, jako takové, než k politické situaci, z toho vzniklé. Je to jako s oblibou komunistů - až nová generace bude díky výuce ve škole mít od malička tolerantnější postoj.

Jak mi napsal jeden čtenář dnes mailem: na dvě skotačící dívky se rád podívám, ale dva chlapi se mi tak nějak hnusí... Takže u něj homosexualita žen je OK, ale homosexualita mužů je pro něj méně přípustná. Má to 50:50 tudíž. Někdo ji zavrhuje zcela, mnoho osob naštěstí to bere, jako soukromou záležitost, která do politiky nepatří, ani jako záminka.

Děkuji všem zde i v mailu, a těším se na diskuze u nového článku.

1 2
možnosti
VD

Bátora neměl pětky, v době jeho školní docházky byla homosexualita vědecky uznávanou deviací, až do roku 1973 (Bátora je ročník 1952 tuším).

Pokud jde o Putnu, ten rád káže o morálce druhým, ale sám ji postrádá.

Vím něco o tom, jaký podraz udělal Putna na své kolegy při přípravě komplexního vydání Jakuba Demla. Z toho důvodu si dovolím tvrdit, že jde o člověka amorálního a profesury nehodného.

Proto prosím všechny slušné lidi, aby podepsali petici proti jeho jmenování profesorem: http://www.petice24.com/martin_c_putna_by_neml_byt_profesorem

6 3
možnosti
JK

Asi zůstanu neslušným člověkem.

2 5
možnosti
Foto

Já si myslím, že nový prezident mohl ukázat lidem, že oproti Klausovi je lepší osobnost před pár dny, když měl odemykat jeden zámek...

4 6
možnosti
Foto

výpitkem se ale člověk nenarodí, k tomu je nutné se vypracovat poctivým tréninkem;-D

7 9
možnosti
DH

homosexuálové mi nevadí ale homosexualita je v každém případě sexuální úchylka..

4 12
možnosti

J30a69n 39Š40p64a17t14n21ý

20. 5. 2013 9:13

byt vami, tak se zkusim podivat trosku do historie ... nekdy je to lepsi nez poslouchat, co vam kdo napovida ...

12 3
možnosti

Vážená paní. Nesouhlasil jsem s postojem pana prazidenta do doby, než jsem si na internetu našel vše co p. Putna prováděl. Promiňte, ale domnívám se, že PROFESOR i ve svém volném čase má jít příkladem, dodržovat určitou etickou rovinu. Jeho orientace mne nezajímá, ale jeho projev na veřejnosti se blíží projevům primitivů, kterým by měl dávat příklad.

Evidentně si za ubohý stav naší společnosti můžeme sami.

13 7
možnosti
PB

Děkuji mockrát za příspěvek, ale musíme si uvědomit, že jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá - pan Putna coby pedagog prostě použil na odpověď formu takovou, aby ji opravdu i pan Bátora pochopil :-) 

My můžeme panu Zemanovi akorát poděkovat, že v podstatě dělá zdarma reklamu právě problémům mezilidských vztahů a rozpoutal velkou diskuzi, která jistě povede ke zlepšení a pochopení R^ Od toho vlna společenských reakcí je, aby rozhýbala problém. To se nevědomky panu prezidentovi povedlo :-)

4 12
možnosti
KN

Bátora nesl transparent "Intelektuálové ..." ?

Nějaký odkaz, fotografie, důkaz ?

Bátora je pod vlivem nesnášenlivé ideologie ?

Nějaký odkaz, důkaz, fakt ?

12 5
možnosti
PB

Ta fotografie není vidět v článku? Dávala jsem ji tam - ale pro Vás lepší odkaz na další fotku, pokud si na tu aféru nepamatujete :-) http://blog.idnes.cz/blog/12529/200534/clanok_foto_391.jpg

No a vliv nesnášenlivosti u Bátory je jasný, když se stal naopak později on sám zdrojem nesnášenlivosti vůči ostatním a byl za to vyhozen z ministerstva :-) 

U některých příspěvků si říkám, zda diskutér četl článek, než zde něco napsal ;-D

5 13
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik