Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Teď večer bylo oznámeno, že Nečas odchází a s ním i celá vláda.

Blýská se na lepší časy, nebo bude jen výměna křesel mezi stejnými lumpy ?

Nechme se překvapit...

0 0
možnosti
Foto

Chtěl jsem Vám Pavlo napsat, že jste se do ní pustila jako JUDr. Urválek, ale nenapíši to.

0 3
možnosti
PB

Teda pane Hermánku :-) Copak já někoho justičně vraždím jako JUDr. Urválek?

To máte tedy kluku, že jste to nenapsal ;-D

0 0
možnosti
Foto

Nakopla jste ji fest, Pavlo. Ale teď nemám ani čas a ani energii, abych to pitval. Jdu do služby. Ale možná bude dnes málo hostů.......... To skoro určitě, víkend končí.

1 1
možnosti
PB

Já ji nenakopla, já jen čistě píši o tom, co si myslím o událostech týdne - tato rádoby Mgr. Nagyová si nic jiného nezaslouží - lhala i svému šéfovi (či partnerovi - to je úhel pohledu) - chudák Nečas byl přesvedčen, že mu říkala pravdu, a že fotky ze sledování Nečasové jsou pouhé fotky od bulváru...

Mimochodem, vysokoškolský titul si Jana Nagyová dodělala nedávno, na soukromé škole. Závěrečná práce je veřejně popsána jako opis vládních formulářů a dokumentů, které se hodily do tématu. A absolventi ze stejného roku si nepamatují, že by dotyčná navštěvovala někdy školu.... Ach jooooo! A toto stvoření nám doposud řídilo pana premiéra? Rv

1 0
možnosti
Foto

Váš příspěvek je stejnou konstrukcí, jako obhajoba Nagyové o Jehovistech. Jistě, vaše povídání má víc reálií, povídání Nagyové může být cokoliv. Konečně, na svoji obhajobu může říci cokoliv. Nevím však, proč se nedíváme na něco jiného než akce asi pro mnohé nesympatické ženy, která cosi nezvládla. Nemluvě o generálech. Známe aféry z Francie, kdy Mitterand si vydržoval milenku za státní peníze, média o tom věděla, ale cudně mlčela, provalilo se to až z jeho smrtí. Že by tam létali zakuklenci, jsem si jaksi nevšiml.

Jde o něco jiného, že se tu vytváří mocenská struktura nezávislá na státní moci, která se navzájem -státní zástupci, speciální složky- nepodrazí, protože sledují stejný cíl: z nedostatku jiných odhalení si musí svojí existenci zasloužit. Pak jen šikovně ukázat prstem a vrhnou se na případ jako hladoví pejskové. Víme, kdo šikovně ukazuje? Nevíme.

Ve stejné situaci byla i StB, kdy případy musely být. Koneckonců, je to problém každého takového útvaru: výsledky.

Pan Šlachta se slušivou ofinou i Ištván s kamennou tváří vypadají, že půjdou po všem, co se hne, jako malí kluci. Jen je stačí nasměrovat.

Pokud akce byla spojená s VR, měla být nejdříve uvědomněna beypečnostní rada státu. Anebo se politkům nedůvěřuje? Kdo tu tedy vládne?

1 1
možnosti
PB

Můj příspěvek je klasická úvaha a zahrnuje vše, co s tématem souvisí. Je to téma staré jako člověk sám - touha po moci, po převaze. Důvody, které paní Nagyovou k tomu vedly, jsou logické :-D 

Jako muž se na to díváte určitě ze svého hlediska a může se Vám zdát ten můj jako naprosto vykonstruovaný, ale přečtěte si policejní zprávu a uvidíte sám :-)

Děkuji za Váš příspěvek, máte určitě právo na svůj názor, stejně jako já.

2 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik