Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono je nad slunce jasné, že město by měl řídit člověk, který má k němu jakýsi více než osobní vztah a těžko něco takového budete hledat u člověka, který se v něm ocitl jen shodou politických náhod a karierního postupu přes různé politické čachry a to nemluvím jen o Praze nicméně je třeba také říci, že v Praze dnes s nadsázkou řečeno už o Pražáka nezavadíte neb opravdových rodilých Pražáků je pomálu a ti kdož se přistěhovali jsou vedeni většinou jediným cílem a to prací, čili u nich bych asi těžko hledal ten pravý srdeční vztah ke svému městu.

1 1
možnosti
PB

Souhlas, jen ke konci Vašeho příspěvků mám poznámku - srdečních pražáků je více, než dost :-) Od 70.let jsou narvané školky i základky - takže to je generace, která zde odmalička vyrůstala a jejich děti jsou již zde narozené. K městu mají vztah a těžko se jim jistě poslouchá názor někoho, koho sem Topka poslala lídrovat a tudíž je zde opravdu krátce zavátým člověkem..

2 0
možnosti
PK

P79a30v89e48l 47K30u14l45a

21. 6. 2013 7:14

I vy, Brychtová ?!!8-o

0 0
možnosti
PB

Pane Kulo - mě to jedno není, jestli nám tady Prahu řídí někdo, kdo ji pomlouvá...

Pokud Vám ano, tak to samozřejmě respektuji :-)

A já mám na názor také právo, že?

0 0
možnosti
AT

A koho byte si představovala vy? Nějakého frikulína, s plnou hubu superlativů, ohraných prázdných frází a efektními gesty? Jen aby se zalíbil fanatickým patriotům? A člověk, který otevřeně řekne svůj názor vám vadí? Chcete zavřít oči před faktem, proč se doopravdy lidé do Prahy stěhují?

Před pár dny mě na idnesu rozesmál článek, který nového primátora hodnotil. Jak se obléká, jak mluví, kolik je mu let, první dojem ,..... samé takové podstatné věci pro osobu v čele hlavního města. Nějaká odbornost nebo čistý štít dnes asi nikoho nezajímá. A stejně povrchní hodnocení čiší z vašeho článku.

Hudečkovo originální prohlášení jsem nezaznamenal ale z vašeho podání nemám pocit, že by tím chtěl někoho ponížit. Spíš tam cítím nevyslovenou druhou větu: "A co s tím uděláme, aby to tak nebylo?"

2 3
možnosti
Foto

v článku to je jasně napsáno, někoho kdo to tady zná a nemá jenom blbý kecy. Při povodních bylo na tomto člověku vidět, že je zcela mimo realitu.

4 1
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik