Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

D70a27d80a19k 73P63e65t93r

26. 6. 2013 4:48

Otázka zní, za co trestáte? Odpověď velmi jednoduchá. Za hloupost věřit pravici v podání současné vlády.

4 2
možnosti
PB

Tak tak :-) Ono není jaksi komu věřit - jsou to všechno politici, jak napravo, tak nelevo kecálci a prospěcháři. Snad se někdo nad národem slituje a nabídne do voleb nějakou jinou stranu...

0 0
možnosti
MM

No, při kňučení sto jedničky, která ztratila morální kredit správcovat cokoli, mi vyvstala jediná otázka, co to tu máme za užvaněnou lůzu. Když se do toho vmísil pohled na oranžové lázeňské šviháky, kteří umí jen utrácet a taky jen žvanit, tak si připadám, jak na Pagačovém statku, kde tomu vládne nějaký Zeman.;-D

3 1
možnosti
LP

Nejde ani tolik o vládu Rusnoka jako o to, shodit současný kabinet. Vyfaulovali se sami. ODS je na dně a její premiér s ostudou v demisi. Opozice nemá hlasy jak tu neoblíbenou vládu v parlamentu odvolat. Prezident to udělá za ně. Zvolí novou vládu, ta sice v parlamentu neprojde, ale vládnou může aspoň přes prázdniny. Pak se uvidí. Hlavně že tam nebudou ti šašci z ODS a TOP09 podporovaní nikým nevoleným LIDEM.

6 0
možnosti
PB

V tomhle souhlas. Dosavadní vláda dělala tolik chyb, že už to svítilo! Ale pokud zde má být nějaká jiná vláda, která bude alespoň pracovat do voleb, tak ať je co nejdříve - protože to, co předvádí prezident, je opět v jeho stylu "co nejdýl to protahovat, hlavně že mám slovo". Ale to bohužel není pak o komunikaci, ale česky je to hezky nazváno "přečůrávání".

2 3
možnosti
Foto

Paní Pavlo, myslím že občany trestá celá vládnoucí a parlamentní garnitura. Tohle už nás opravdu nevytrhne ;-) Mě naopak velice baví jak dnes vyskakoval v Událostech, komentářích M. Kalousek  a J.Pospíšil,  to bylo mooooc hezký. Prostě se drží zuby nehty i kdyby měly být umělé ;-);-)

10 1
možnosti
PB

No a já dnes Události neviděla zrovna - bylo tedy veselo? Musím si to najít v archivu.

Děkuji za příspěvek R^:-)

0 0
možnosti
MM

Za co trestá pan prezident občany? Inu, nejčastěji je člověk (když odroste z dětských let ), trestán za vlastní hloupost. Populisté volali po přímé demokracii, pom přímé volbě prezidenta. Patřil jsem a patřím mezi kritiky přímé demokracie, protože vím, co dokáže mediokracie, jak dokáží media ovlivnit názory lidí. Vždyť Zeman může právem většině lidí, která volala po přímé volbě prezidenta říci: "Máte co jste chtěli".....  a věřte, že tohle je jen začátek, bude mnohem hůř.

4 2
možnosti
PB

No jistě :-)  10 mil. občanů to odskáče za tu čtvrtinu, co Zemanovi dala hlas...

Doufejme, že se z toho poučí každý, kdo nešel dát hlas nikomu, protože holt to nechal být...ale co se divíme ;-D

3 3
možnosti
KN

K25a55r64e91l 32N20o50v56á83k

25. 6. 2013 23:10

Další zhrzená, která se asi v Rusnokově vládě nedostane k lizu ;-D.

A kde berete to přesvědčení, že mluvíte za občany? Mluvte za sebe a mě do vašich frustrací natahejte!!!Rv

6 7
možnosti
Foto

a kde to přesvědčení bere pan prezident.

6 1
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik