Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Selhání sociálky je zjevné, poté co bylo zveřejněno, že matka svěřila dítě pouze příteli, také feťákovi. Zatýkající členové policie měli předat dítě sociálce. Jak je zde v příspěvcích vidět, stát není kojná, ale o opuštěné dítě se zatím stát vždy postaral - tentokrát až poté, co skončilo u bezdomovců - smutné...

Buďme rádi, že holčička skončila nakonec u někoho, kdo informoval policii a nezneužil situaci !!!!!  

Děkuji za diskuzi všem (i těm, kdo sem chodí jen rýpat :-) ) Vážím si zájmu a těším se za 14 dní.

0 1
možnosti
PK

8-o zase volání po tom, aby stát každýho vodil za ručičku Rv

Ne ve vazbě opravu nelze zajistit bydlení etc.pro malé dítě.

 Navíc má druhého rodiče, nebo prarodiče, fungují tu dobře Klokánky atd. tudíž opět jen selhání matky a otce.

4 1
možnosti
PB

Aby stát každýho vodil za ručičku ???

Chi - on je "každej" ve vazbě ?

Děkuji za příspěvek, i když bohužel z něj je znát nepochopení článku...

0 1
možnosti
TH

Vzpomela jsem si na nejaky starsi pripad, ze zatkli pani, ktera brala drogy a ta zustala asi 14 dni ve vezeni. Detaily neznam, ale priserne bylo to, ze ji neposlechli, ze ma doma kojence, ktery bohuzel v byte zemrel. Coz se me dost dotklo. Procemz ta pani je opakovane upozornovala.

0 0
možnosti
PB

Strašný případ, který popisujete !!!

V tomto aktuálním případě u zatýkání byl pouze přítel matky, dle nejnovějších zveřejněných informací se nejednalo o otce dívky - takže měla být rozhodně sociálkou odvedena, nebo ponechána u matky, než se vše vyřeší !!!

Pokud ji u sebe nechal někdo cizí, tak to není rozhodně v pořádku.

Mě se ulevilo, že to nebyl otec - nebylo pro mě stále pochopitelné, že by ji dal k bezdomovcům její vlastní tatínek...

1 0
možnosti
Foto

co furt stát...na vině je otec. Tečka.

3 0
možnosti
PB

Pane Vladimíre, otec u toho vůbec nebyl.... U zatýkání byl dle nejnovějších zveřejněných informací pouze přítel matky Rozárky. 

Děkuji Vám za názor, jinak pokud by byl u toho otec, rozhodně jeho vina by byla nesporná :-)

0 0
možnosti
PB

Už je více jasno - otec u zatýkání vůbec nebyl !!! Dítě mělo být tudíž vzato s matkou. Já tam vidím selhání sociálky zcela určitě... Viz telefonát dědečka malé Rozárky v článku.

http://tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/vime-komu-patri-divka-nalezena-v-centru-prahy-a-proc-se-ztratila-volal-nam-jeji-deda.html

0 1
možnosti
Foto

Režim podporuje různé hyenisty, Ištvány, exekutory a podobně. Pak to takto dopadá Rv

0 0
možnosti
PB

Já tam vinu státu vidím také - obzvláště poté, co bylo nyní zveřejněno, že otec u zatýkání vůbec nebyl - dívka měla tudíž být odvezena s matkou.

1 1
možnosti
VH

Ona tomu otci  n e b y l a   s v ě ř e n a !  Co to tvdíte za nesmysl. Otec je přece jedním z rovnocenných rodičů. To nevíte? Fakt?

  Když zavřou otce, má sociálka zkoumat, zda se umí matka postarat o dítě?

  Ano: znám ze socialismu případ, kdy otec musel před znalci (kuchaři) dokázat, že umí vařit. Přesně podle norem!  Zkoušel takto někdo někdy matku?

2 2
možnosti
PB

Tak to si špatně vykládáte pojem zanedbání péče o svěřenou osobu :-)

Samozřejmě, že byla otci svěřena - kdo jiný by se o ni měl start, když matka je ve vazbě... Uvědomte si prosím, že děvčátko je dvouleté, ano?

Jinak pokud zavřou otce, tak to přece není třeba zkoumat matku (mluvím opravdu o 95% těch spolehlivých maminek) - protože dítě od narození s matkou je a ona se o něj postarat umí.

1 1
možnosti
PB

Pane Beneši, zdaleka není po bitvě, takže generála mi nepřisuzujte :-)

Já jsem psala, cituji: "O svéprávnosti otce by se dalo pochybovat" - já jsem nepsala, že je zbaven svéprávnosti.

Takže moc děkuji za příspěvek, i když tentokrát trošku mimo...

Ale rozhodně souhlasím, že nikdo nemohl vědět, co udělá. V každém případě neznám ve svém okolí nikoho, kdo by jen tak dal svěřenou dcerku bezdomovcům a až za 2 dny by si pro ni přišel do dětského zařízení!!! Pokud Vám přijde profil takového chování jako nepředvidatelný, tak to chápu, ale takový člověk rozhodně musel mít již dříve nějaké znaky nezodpovědného chování. Jeho vztah k dceři je přinejmenším velmi zvláštní, pokud ji dokázal opustit takovým způsobem. Rozhodně mohl spíše požádat o hlídání sousedku, či rodiče, známé, atd...

0 2
možnosti
VH

Jistě známe málo takových otců (a matek). Můžete mně říct, podle čeho mají ti pěšáci před bojem poznat, že se jedná zrovna o špatného otce? Ne - to vědí jen generálové (ovšem po bitvě).

3 1
možnosti
JK

J98i66r88i 64K49u58c60e44r97a

29. 7. 2013 20:20

jako největší blbost vidím tu vazbu; Janoušek obviněný z vraždy, vatař, s nemovitostma v zahraničí a vazební zajištění nebylo, to by pak ta vazba měla být opravdu jen v naprosto zásadních případech....

4 1
možnosti
PB

Přesné, děkuji za příspěvek R^

2 2
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik