Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Foto - Bobo

Taková hezká holka z ÚV to bývala, pro Gustu jako z rudých růží ;-€květ...

http://img.blesk.cz/img/1/full/1417229-img-bobosikova-husak-kytice-pred-25-lety.jpg

...po čase, ve špíně, smogu minulosti a šedivému kouři času i růže uvadá.

Máš s tím problém? Vyzkoušej sílu Vanish, špíny se možná i zbavíš!?

8-o http://www.zahady-mysteria.cz/index.php/clanky-zahady-tajemno-mysteria/politika/289-politicka-pina-ivotopis-boboikove

0 0
možnosti
PB

Děkuji také za příspěvek - ten životopis je hůře čitelný ze seknovaného dokumentu, tak zde přikládám přepis.

Životopis

ing. Jana Bobošíková...

nar. 29.6. 1964

Praha 10, Sněženková 3096

Narodila jsem se v Praze. Základní školu jsem ukončila v roce 1978. V letech 1978-1982 jsem studovala gymnázium na Praze 4 a v letech 1982 – 1978 VŠE, fakultu obchodní, obor ekonomika zahraničního obchodu. Po celou dobu středoškolského a VŠ studia jsem pracovala v různých svazáckých funkcích /předseda ZO SSM, člen MVR MV SSM /, v letech 1984 – 1987 jsem byla členkou ČSÚV SSM. Podílela jsem se na organizaci ČSS ´85, pracovala jsem jako předseda ŠB MV SSM Praha. Nyní pracuji ve volební komisi MV NP Praha. V roce 1986 jsem se vdala. Můj manžel, ing. Pavel Bobošík je členem KSČ, SSM, SDR, OSVTS a pracuje jako vedoucí útvaru zahr. obchodu v JZD „SNP“ Zálší. Mám 1 dítě – Janu Bobošíkovou, nar. 30.11.1986. Po dobu mateřské dovolené jsem z důvodu vylepšení finanční situace rodiny pracovala jako uklízečka. Zároveň jsem studovala doplňkové studium na FNH VŠE. Na základě konkursu jsem též byl přijata ke studiu externí vědecké kandidatury na FO VŠE, katedru ekonomiky ZO. Můj otec, ing. Miroslav Novák, pracuje jako vedoucí referent na SFK. Je členem KSČ, LM, ROH, SČSP, ČSVTS. Moje matka pracuje jako vedoucí dílenských cvičení na střední průmyslové škole oděvní. Je členem KSČ /předsedkyní ZO KSČ/ , SČSP, ROH, ČSVTS. Moje sestra Miroslava provdaná Navrátilová je dělnicí n.p. Triola. Moje druhá a nejmladší sestra je žákyní 5. Třídy ZŠ na Praze 4. Můj zdravotní stav je dobrý. (rukou psaný podpis Jana Bobošíková)

0 0
možnosti
JM

Já to beru jako tah ptáků! "S  Jarem přiletí a s Podzimem odletí" v zimě máme klid!  Pod heslem hlavně se z toho nepo*rat!:-)

1 0
možnosti
PB

Tah modrých ptáků klausovců...

0 0
možnosti
Foto

Ano, takto to je naprosto správně: "...odmítají antidiskriminační zákon, odmítání multikulturní společnosti, uznávání manželských svazků pouze mezi mužem a ženou...."

Plně s nimi souhlasím a i když možná propadnou, dostanou můj hlas.

0 2
možnosti
Foto

A dodám, že si myslím, že takto uvažuje překvapivě hodně lidí, kteří už mají plné zuby jakého "duhového, antidiskriminačního a multikulturálního pokroku".

0 2
možnosti
Foto

Uznávání manželských svazků pouze mezi mužem a ženou je něco zcela normálního...

4 0
možnosti
PB

Samozřejmě :-) Také mám muže a považuju to za normální. Každý je s tím partnerem, jaký ho přitahuje. Je to přirozené a tím pádem příroda určuje i to, zda někoho přitahuje opačné či shodné pohlaví přece :-) 

A teď si představte, že nějaká strana hodlá občanům mluvit do toho, jakou mají sexuální orientaci ;-D  Tudíž se strana D.O.S.T. přibližuje totalitním metodám - mluvení do soukromí. Tím, že uznává POUZE heterosexuální svazky, takže je zcela jasné, že neuznávají jiné svazky, než mezi mužem a ženou.  Zároveň pro mnoho voličů to může být projev nesnášenlivosti této strany vůči menšinám.

A navíc pro mladé voliče to bude hodně staromódní názor...uznávat pouze manželství mezi mužem a ženou, když se už dávno oddávají i páry stejného pohlaví - to je dost "mimo" :-)

0 0
možnosti
JL

Rád Vás zase vidím.:-)

A abych nezapomněl: Hlavu vzhůru.;-D

1 0
možnosti
PB

(Teď mě napadá známý text písně: Tak jako slunečnice každým dnem, otáčí se za sluncem...)

Děkuji pane Josefe, dlouho jsem nebyla, také Vás zde ráda vidím!

Přes léto mě u kompu nic neudrží, ale aspoň přibylo hodně fotek a zážitků :-)

1 0
možnosti
EP

Tak oni ty bestie odmítají antidiskriminační zákon, to je strašný. To ohrožuje snad i pravdu a lásku. Já vidim ten první máj zas v pojmu 'parta odpadlíků'.

2 0
možnosti
PB

Nejde o pravdu a lásku, ale o to, kdo se pokouší nás oblbnout. Pokud Vy byste radši chtěl nějaký diskriminační zákon, tak na Váš názor máte určitě právo, ale já s ním souhlasit nemusím :-)

Parta odpadlíků mi první máj nepřipomíná - tam to byly "nepřátelské skupiny zrádců naší socialistické vlasti a komunistické strany" :-) Zato tahle strana je opravdu seskupením těch, kdož v minulých volbách odpadli, nebo je to sbírka osob z různých politických stran.

Ale i tak moc děkuji za příspěvekR^

0 0
možnosti
RK

Onehdá mně v metru dvě sličné důchodkyně nabízely časopis "Probuďte se". Ani nevím proč jsem si na to teď vzpomněl:-P

0 0
možnosti
PB

Vida, to by byl taky název hodný velikána :-)

0 0
možnosti
AK

No to bude skvadra;-D. Tipuji ze nazev vymyslel ten nejchytrejsi ze vsech. Sam velky Vaclav Klaus. A mozna mu Pavka Bemu sekundoval. Clovek nevi jestli se ma smat nebo brecet.Rv

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS