Diskuse

Byznys nebo ochrana dětí? Norsko ročně odebere 12 tisíc dětí - hlavně cizincům!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P80a79v37e25l 97G62ö62t55z18e

14. 4. 2015 16:14

Proc tam ti lide tedy emigruji? Vzhledem k tomu, jak velky je to udfajne problem a tudiz znamy pro lidi, kteri se tam chteji prestehovat a neco si logicky o dane zemi zjistit? Vysvetli mi to nekdo?

0 0
možnosti

Věřím, že kdokoli tam jede, ať již za prací, nebo za svým partnerem, tak by ho nikdy nenapadlo, že zrovna jemu by vzali dítě... Dokud člověk nemá osobní zkušenost, tak zřejmě mu toto nepřijde jako reálné riziko.

0 0
možnosti

J74a84n 46H12l34e34d49í79k

14. 4. 2015 13:19

zdvořilý dotaz::" mají i čeští Romové o tomto prý faktu povědomost??!

0 0
možnosti

Jak je možné, že ve 21.století existuje taková fašistická organizace jako ten Barnevernet???? A jak je možné, že ještě existuje stát, který to podporuje???? To je hnus, velebnosti.

4 0
možnosti

Protože ti slušní nedělají nic.

0 0
možnosti

Je to krasny priklad (a vic jde o deti, na to slysi i levicove zamereni) toho, co se nikoli muze, ale s jistotu hranicici pravdepodobnosti stane, kdyz dostane stat/urednik/policajt/politik nekontrolovanou pravomoc.

Z toho predevsim bychom se meli poucit a kdykoli se jakykoli medialni humbuk zacne zneuzivat k tomu, jak nekde vymyslet funkci, urad, pridat pravomoce, nebo se vzdat nejakeho prava obcanu, tak nastrazit usi a oci a nenechat si to libit. Protoze kazda cesta do pekel je dlazdena prave takovymi kristalove cistymi umysly.

8 0
možnosti

jenomže u nás se děje to samé... jenže lidi jsou už tak zfanatizovaní, že nevidí, co se jim děje doma pod nosem... jenže u nás nejsou zveřejňovány statistiky, jako v Norsku a čísla dost těžko dohledatelná...

0 0
možnosti

Po studiu několika zveřejněných případů a informací poskytnutých již dříve zejména panem Ruščákem jsem dospěl k závěru, že v případě Norska jde o státem organizovaný zločin. Barnevenet je třeba označit za zločinnou organizaci (podobně jako kdysi SS a SA) a VŠECHNY jeho členy/pracovníky postavit před soud, stejně tak nutno postavit před soud všechny úředníky a soudce, kteří Barnevenetu v jeho zločinech pomáhají. K tomu však je nutno nejprve zbavit Norsko suverenity, protože samo to neudělá - ten zločin jejich společnost příliš prorostl. Ke zbavení suverenity je nutná válka a válečná porážka Norska, pak teprve bude moci být ustaven mezinárodní tribunál (jako v Norimberku) ke zkoumání a trestání zločinů proti lidskosti a rodině, které se staly pro dnešní Norsko stejnou samozřejmostí jako rasové zločiny pro Německo třicátých a první poloviny čtyřicátých let minulého století.

Domnívám se, že země, jejich občané jsou norskými zločiny nejvíce postihovány, to je Polsko, Litva, Estonsko, Finsko, Rusko, Bělorusko, Slovensko a Česká republiky by měly vytvořit účelové spojenectví a vyhlásit společně Norskému království válku. Samozřejmě řádným procesem - možná pak k válce ani nedojde a Norsko ultimátu vyhoví.

4 0
možnosti
Foto

No děs a hrůza, jestli je to pravda, je to čistý nacismus

0 0
možnosti
Foto

Jestli je to pravda, pravdoucí. Tak potěš koště. Mám husinu, to je opravdu nacistický postup, děs!

3 0
možnosti

Jak by asi Norsko reagovalo, kdyby se obdobný případ s norskými dětmi stal u nás ?

1 0
možnosti

Určitě by se jich to dotklo, že? Oni si myslí, že mají patent na výchovu - jak dětí, tak rodičů :-/

0 0
možnosti