Pavla Brychtová

Volby prezidenta ČR v roce 2023 - vyhraje Jágr nebo Šlégr ?

11. 01. 2013 15:27:18
Jelikož mám odvoleno, a v prvním kole voleb nic již nemohu změnit, nabízím malý úlet mimo moje politické a literární články, tentokrát pohled do budoucnosti za 10 let, protože za 5 let je na pana Jágra brzy, to ještě bude určitě hrát hokej. Pravomoci prezidenta budou již tak omezeny, že si občané radši vyberou oblíbence z jiných sfér.... _______________________________________________________________

Vážení přátelé, máme poslední kolo prezidentských voleb, kam nám postoupili dva největší favorité z předchozího kola. Rok 2022 nám přinesl mnoho překvapení a nyní v roce 2023 se dočkáme nového prezidenta. Lidé znechucení politikou, chtějí mít alespoň jako hlavu státu osobu oblíbenou a reprezentující. Když může být už leta v politice bývalý hokejista Šlégr, tak proč ne i nadějný čerstvý politik Jaroslav Jágr, že? Občané ho jasnými hlasy poslali do druhého kola prezidnetských voleb roku 2023!

V prvním kole nám spolu s dalšími dvaceti kandidáty bohužel těsným počtem vypadl Karel Gott, který měl hodně sympatií, ale vzhledem ke svému věku je to kandidát méně favorizovaný. Škoda přátelé, že nekandidoval již v roce 2013 nebo 2018!

Škoda také, že nám opět odmítl kandidovat skvělý politik z 90. let - Šimon Pánek - znechucen politikou, odešel a už se do politiky vrátit nechce.

Tak zde máme dva kandidáty na prezidenta, kteří nám získali nejvíce hlasů. Zapomeňte pánové na to, že kdysi v Naganu jste byli jeden tým, vyhrát může jen jeden z vás!

Vážení občané - vyhraje Jaroslav Jágr? Je to člověk s obrovským srdcem, vlastenectvím a nasazením, jako Táňa Fischerová, velký rozhodný chlap jako kdysi Miloš Zeman a bohatý jako pan Schwarzenberg. Takže dohromady poskládáno: slušný, poctivý, silný a neúplatný, jazyky umí a zná ho celý svět!

Nebo budete volit jeho přítele a bývalého kolegu pana Šlégra? Na přelomu století vstoupil do politiky a po boku nekdějšího šéfa ČSSD Paroubka se pomalu vyšplhal do parlamentu a získal cenné politické rady, i pár zkušeností, poněkud občas levičáckých, ale vzpomeňme na jeho bojovnost a srdce. Snad mu nějaký ten vroubek odpustí i jeho oddaní voliči ve spektru od středu doleva :-)

Já jako věrná fanynka dávám hlas Jardovi Jágrovi, i když se v roce 2018 oženil. Nebo právě proto - jak známo, první dámu potřebujeme, žena na Hradě je lety prověřená dobrá zkušenost .-)

____________________

Pokud vás zajímají vážná témata spojená s volbami 2013, tak nabízím své články zde:

http://pavlabrychtova.blog.idnes.cz/c/314339/Nechci-prezidenta-s-razitkem-KSCM-DOPORUCUJE.html

nebo http://pavlabrychtova.blog.idnes.cz/c/314870/Dokument-o-Zemanove-vlade-zakoncene-petici-Dekujeme-odejdete.html

Pokud máte radši odlehčený pohled na volby 2013, tak nabízím článek: http://pavlabrychtova.blog.idnes.cz/c/315490/Humor-obcanu-vypsany-na-volebnich-uctech-kandidatu.html

Jak známo, není nic staršího než novinky minulého týdne, ale přesto pokud máte zájem o článek o amnestii a jejích důsledcích, tak zde:

http://pavlabrychtova.blog.idnes.cz/c/314071/Z-denicku-vezne-amnestie.html

http://pavlabrychtova.blog.idnes.cz/c/313800/Proc-amnestie-i-pro-tunelare-nebo-za-zneuziti-pravomoci-a-korupci.html

http://pavlabrychtova.blog.idnes.cz/c/314270/Cesky-narod-humor-neopousti-ani-kdyz-prezident-blazni.html

Autor: Pavla Brychtová | karma: 8.22 | přečteno: 930 ×
Poslední články autora