Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Jako nezávislou autoritu v Česku bohužel dnes nemůžeme označit žádnou současnou osobnost českého národa.

0 1
možnosti
PB

Tak to je pravda, i když smutná... :-)

0 0
možnosti
TK

Vy jste přesvědčena že povolební koalice Starostů a ANO je nereálná? A z čeho tak soudíte. Že pan Gazdík řekl, že půjdou do voleb samostatně? To je přeci v pořádku. Ono sdružit se v předvolební koalici s TOP 09 by jim opravdu spíš ublížilo, než pomohlo. A sdružit se s ANO? Není důvod ze strany Starostů. Sprácně jste uvedla, že mají velký kredit právě jako komunální politici.

A že pravděpodobně půjde  pan Kasl jako lídr za ANO? Jste-li přesvědčena, že si jej a jiné A.Babiš kupuje, tak v tomto bodě jde o mírnou paranoiu ze strany věčných odpůrců AB. 

Pan Kasl je, zřejmě, jeden z dalších, který věří, že lze ještě napravit politickou kulturu v Čechách. A s tím spojenou etiku myšlení, řízení státu, atd. atd.

2 1
možnosti
PB

Bohužel s Vámi nemohu souhlasit. Pan Gazdík jasně řekl, že Spolupráce Starostů a ANO je vyloučena - a právě z toho soudím, že to tak je :-)

A pokud pan Kasl věří, že lze napravit politickou kulturu v Čechách, tak je škoda, že sám najednou mění své názory:

1) vždy byl proti propojení politiky a byznysu

2) byl proti spolupráci s komunisty, nebo bývalými komunisty

- ale nyní chce spolupracovat se stranou, jejíž předseda je opakem bývalých zásad pana Kasla. Je to škoda, ale jako reálně uvažující člověk si říkám, co je tedy za tak zásadní změnou názorů? Jistě si každý domyslí....

Ale rozhodně děkuji za Váš názor :-)

0 1
možnosti
Foto

Pavlo, pan Kasl je jako dira do snehu. Ale nevim, zda tu hlasku znate.

1 0
možnosti
PB

Ano, může se jevit jako vyčůránek, ale nebyl takový !  Jako primátora jsem si ho vážila....

1 1
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik