Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Ombudsmanka zasáhne, až bude většina národa rómské národnosti nebo se dá na islam.

4 0
možnosti
Foto

Trvalý pobyt je tedy definován jako údaj „pouze“ evidenční. Ve skutečnosti s ním ale pracuje celá řada dalších zákonů a navazuje na něj řada práv a povinnosti, např. právo volební, výkon mandátů v obecních zastupitelstvech, poskytování sociálních dávek, příspěvku na bydlení, úhrada poplatku za svoz a likvidaci odpadu, parkování v placených zónách, exekuce apod.

1 0
možnosti
PH

Pane Kindle, já si osobně představuji demokratickou společnost a tolik proklamovanou svobodu trochu jinak. Stát v současnosti má dostatek možností aby tuto věc nezaváděl, je jen třeba aby využil ty stávající možnosti. Po komunistickém převratu jsem získal veškeré doklady, které na mě byly vedeny a tím jsem si myslel, že je věc vyřešená. Jak hluboce jsem se mýlil.

6 0
možnosti
Foto

Trvalý pobyt je tedy definován jako údaj „pouze“ evidenční. Ve skutečnosti s ním ale pracuje celá řada dalších zákonů a navazuje na něj řada práv a povinnosti, např. právo volební, výkon mandátů v obecních zastupitelstvech, poskytování sociálních dávek, příspěvku na bydlení, úhrada poplatku za svoz a likvidaci odpadu, parkování v placených zónách, exekuce apod.Rv

1 0
možnosti
JR

J40a44n 80R43á65ž

18. 4. 2015 10:54

Exekutor není nástrojem státu, ale věřitele. Takže nikoliv stát, ale věřitel/exekutor,ať si dlužníka najde a stát ať se do toho neplete. Poskytovatelé půjček budou alespoň více obezřetný, komu peníze půjčí. Parkování v placených zónách, jako důvod pro zákonem nucené hlášení pobytu, nebo poskytování sociálních dávek, no to je argument!

2 0
možnosti
JP

Dej volovi moc a vymysli zakon

9 0
možnosti
PB

Dokud mohou investovat a zajistit sebe a kamarády "na politický důchod", tak se stále bude něco vymýšlet :-)

Kapři si rybník nevypustí...

0 0
možnosti
MD

U me dobry pohled na dany problem. Karma.

6 1
možnosti
PB

Děkuji, pane Dvořáčku :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2494x
Jsem fanoušek psaného slova, pisatel dojmů a pozorovatel dění, technik, ajtík, grafik a nadšenec do designu, fotograf a certifikovaný poradce v oblasti realit a investic, milovník umění - ale hlavně jsem mamka - a velká optimistka, která doufá, že pro náš svět ještě není pozdě ! :-)

Seznam rubrik